I suhteessa/suhteissa I

suhteessa/suhteissa
the affair/s
2012
dia-esitys
1min 30 s

wed 15.2. my little sheba,

woman who lives in new york has never seen the stars. i see them every night straight from my bed. i am lying on my back, your fragrance still lingering around me. i`m longing for your skin. you –dressed in your soft skin — are at your home. The two of you have hung the starlamps on the window, pampered and spoiled the chickadees. now they only pick peanuts from the plate.

ke 15.2. pikku shebani,

nainen, joka tulee new yorkista, ei ole koskaan nähnyt tähtiä. minä näen ne joka yö sängystäni. makaan selälläni lakanoissa, joissa tuoksusi vielä viipyy. kaipaan sinua. ikävöin ihoasi. Sinä –pukeutuneena pehmeään ihoosi — olet teidän kotonanne. olette ripustaneet ikkunaan tähtilamput ja hemmotelleet tiaiset pilalle. nyt ne näykkivät vain pähkinät lintulaudalta.